Cowboy Magic

Al jaren ben ik fan van de producten van Cowboy Magic. Ze werken prettig, zuinig en de werking is écht heel erg goed. Te koop in de trimsalon.

Rosewater Shampoo

(deze wordt standaard gebruikt in de trimsalon)

een milde shampoo voor een glanzende vacht. De shampoo lost vuil op, reinigt en voedt het haar. Kan zowel onverdund als verdund (1:20) gebruikt worden.

Rosewater Conditioner

(deze wordt standaard gebruikt in de trimsalon)

De conditioner geeft de vacht een extra boost; het glanst en is gemakkelijk doorkambaar. Dit product herstelt de vochtbalans. U kunt deze conditioner gebruiken in combinatie met de Cowboy Magic Rosewater Shampoo.

Detangler & Shine

(deze wordt standaard gebruikt in de trimsalon)

Met dit serum verdwijnen knopen als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen in zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst.

Super Bodyshine

(deze wordt standaard gebruikt in de trimsalon)

Cowboy Magic Super Bodyshine laat de vacht glanzen. Deze spray is zuinig en eenvoudig in gebruik. Het stoot vuil en stof af zodat de glans nog langer behouden blijft.

Greenspot Remover

Met de Greenspot remover haalt u eenvoudig vieze vlekken uit de vacht. Wederom bevat de spray ingrediënten die de vacht laten glanzen.

Shine in Yellow out

Een shampoo waarmee je eenvoudig gele plekken uit de vacht haalt. Daarnaast helpt deze shampoo om de natuurlijke vachtkleur van het dier naar boven te laten komen.